keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Yksi energiaruiske, kiitos!

Huh, mikä viikko takana! On kyllä ihanaa että huomenna on loppiainen ja saadaan koko perhe viettää rauhallista päivää kotona. Tuntuu nimittäin siltä että tällä viikolla on koko ajan vain juostu paikasta toiseen, ja pieni lepotauko on ehdottomasti paikallaan. Viikko on silti ollut mukava ja paluu arkeen, joulupyhien jälkeen, tuntuu hyvältä!

Eilen käytiin pikkumiehen kanssa ensimmäistä kertaa hammaslääkärillä. Ja arvatkaa mitä...meidän pienellä pojalla on tällä hetkellä puhkeamassa neljä hammasta samaan aikaan, joten ei ihme jos hän on ollut hieman ärtyisä viime päivät...voih pientä. :(


Hammaslääkäri-reissu meni todella hyvin ja äiti oli kyllä niin ylpeä pienestä herrasmiehestään. :)
Yksi asia minua vaan jäi vaivaamaan...kun joka puolella (nyt täällä ja mm. neuvolassa) tuputetaan niitä xylitol-pastilleita jo alle yksivuotiaalle. Itse olen näitä vastaan, sillä nehän ovat vähän kuin karkkia, enkä halua totuutella lastani siihen että jokaisen ruokailun jälkeen saa makeaa. Olemme päättäneet odottaa siihen asti kunnes hän pystyy pureskelemaan purukumia. Niin mekin olemme tehneet ja meillä on molemmilla, miehelläni ja minulla, todella hyvät hampaat. Lisäksi tutkin eilen Fazerin Xylimax-pastilleita, niissä on kuusi E-ainetta! Xylident-pastillissa on viisi E-ainetta sekä kovetettua kasvirasvaa. Eli minkä takia näitä suositellaan pienelle lapselle? Ok, tiedän että lasten hampaat ovat tänäpäivänä kuulemma menneet huonompaan kuntoon kuin ennen, mutta eiköhän se johdu ihan karkeista, limuista ja muista herkuista, sekä kokoaikaisesta napostelusta?
Noh, en tiedä...olisi kivaa kuulla muiden mielipiteita asiasta ja miten on, annateko te muut vanhemmat lapsillenne xylitol-pastillin aina ruokailun jälkeen, vai miten teidän perheessä toimitaan?


(kuvat lainattu)

Eli kuten näette niin myös aivoni käyvät hieman ylikierroksilla kiireisen viikon jälkeen. Nyt käännän kyllä lepovaihteen päälle ja kömmin rakkaani kainaloon sohvalle.

Hyvää, ja rentouttavaa, loppiaista kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti