tiistai 19. tammikuuta 2010

Nachovuoka



Tässä on yksi minun ja mieheni lempiherkuista, ei tosin olla nyt vähään aikaan tehtykkään...mutta mieli tekis.:) Tämä on erittäin helppo ja nopea tehdä, sopii hyvin myös illanistujaisiin tai vaikkapa ihan iltapalaksi (hieman epäterveellisempi sellainen).

Tarvitset vain pussillisen nachoja (n.400g.), jauhelihaa (n.250g), salsaa, juustodippiä ja juustoraastetta.

Levitä nachot uunivuokaan tai uunipelille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle paistettu jauheliha (mausta suolalla, pippurilla, paprika- ja chilimausteella), salsaa, juustodippiä ja juustoraastetta maun mukaan. Laita vuoka 200-asteiseen uuniin ja paista kunnes juusto on sulannut ja saanut kauniin värin. Jos hakuat tästä vielä herkullisempaa niin voit ripotella päälle hieman ranskankermaa kun olet ottanut vuoan uunista...ja sitten vaan herkuttelemaan!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti